home

33 Good Food is weer als vanouds open! (maar we blijven bezorgen)

33 Good Food is een eigentijds en laagdrempelig restaurant in hartje Helmond. Het grootste deel van onze naam bestaat uit goed eten. Onze menukaarten bestaan er zelfs volledig uit. Goed – en betaalbaar – eten is de basis van wat we doen. Daar begonnen we in oktober 2017 mee. En daar willen we nog heel lang mee doorgaan.

Wij van 33 Good Food vinden dat goed eten niet alleen wordt bepaald door de kwaliteit van de gerechten die we bereiden en uitserveren. Het gaat veel verder dan dat. Goed eten is een complete ervaring, die al begint op het moment dat je onze zaak binnenstapt. En eindigt wanneer je ons industrieel ingerichte pand weer verlaat. Daartussenin doen wij alles wat we kunnen om je onbezorgd te laten genieten. Van het beste en lekkerste eten, maar ook van andere zaken die bijdragen aan een geslaagd etentje buiten de deur. Heerlijke drankjes, de juiste achtergrondmuziek en attent, leuk personeel.

Ons concept kunnen we het beste indelen onder fast casual. Voor een snelle maaltijd zit je bij ons goed. Heb je trek in een avondvullend programma? Of juist iets ertussenin? Blijf vooral zitten; wij verwennen je wel. Met goed eten, en alles wat daarbij hoort. Daarvoor staat 33 Good Food.

Geen shifts meer

De eerste weken na onze heropening werkten we in shifts, om de drukte te spreiden. Maar met ingang van juli doen we dat niet meer. We hebben andere maatregelen genomen om te zorgen dat een bezoek aan 33 Good Food voor iedereen veilig is, zonder concessies te doen aan de sfeer. We nodigen je van harte uit om dat zelf te komen ontdekken!

Nog steeds afhalen en bezorgen!

Tijdens de verplichte sluiting hebben we maaltijden thuisbezorgd en konden mensen die bij ons afhalen. Dat beviel erg goed. Zó goed zelfs, dat we besloten hebben om deze service ook ná onze heropening aan te blijven bieden! Om hier gebruik van te maken, vragen we je om je bestelling te plaatsen via ons online bestelsysteem.

Let op: we bezorgen alleen in Helmond en Aarle-Rixtel.

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondaggesloten
10.00 uur – 24.00 uur
10.00 uur – 24.00 uur
10.00 uur – 24.00 uur
10.00 uur – 24.00 uur
10.00 uur – 24.00 uur
10.00 uur – 24.00 uur