Werken bij 33

 

Bij 33 Good Food werken we niet alleen met goed eten, maar ook met goede mensen. Goede krachten zijn bij ons altijd welkom: koks, maar ook keukenhulpen, barmensen, serveersters en obers. Ben jij het ontbrekende ingrediënt? Kun jij iets toevoegen waar 33 Good Food beter van wordt? Bel ons dan of kom langs en wie weet werk jij binnenkort in de leukste zaak van Helmond!

Actuele vacatures

33 Good Food zoekt een zelfstandig werkend kok 

Het gaat goed met 33 Good Food. Want: onze tafeltjes en stoelen zijn goed gevuld. Gasten zijn tevreden: op Google is onze gemiddelde beoordeling 4.4/5 ster (geen Michelinsterren, maar we bestaan pas twee jaar). En wij zijn ook erg content! Toch zouden we wel een paar extra handjes in de keuken kunnen gebruiken. 33 Good Food is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ben jij dat, en wil je werken in de mooiste keuken van Helmond en met de leukste mensen van het noordelijk halfrond en ver daaronder? Zoek dan niet verder! 

 Wat ga je doen? 

 Als kok verzorg je de uitgaande facturatie en beheer je de debiteurenlijst. Nee, onzin natuurlijk. Wat doet een kok? Dat behoeft weinig toelichting: je bestelt, organiseert, kookt, bakt, braadt, stoomt, grilt, blust af, drinkt een pilsje of colaatje na werktijd en doet nog veel meer. Samen met je collega’s zorg je dat onze gasten een fantastische lunch of avond hebben. Dat mensen al op de parkeerplaats tegen elkaar zeggen: ‘Nou, we gaan hier snel wéér heen’ en dat ze dat dan ook echt doen. De keuken is jouw domein; jij zorgt dat het daar perfect draait. 

Wat hebben wij je te bieden? 

 Eigenlijk best wel veel. Om keukenkampioen bij 33 Good Food te worden, krijg je zo’n beetje alles tot je beschikking wat je nodig hebt. Hardwerkende, loyale en sociale collega’s, apparatuur en gereedschap van Champions League-niveau, voedsel van superieure kwaliteit om mee te werken en de vrijheid om – binnen redelijke grenzen – jouw signature dish op de kaart te zetten. En natuurlijk kun je rekenen op een prima beloning. 

Bonus: drie dagen vrij! 

 If you can’t stand the heat, get out of the kitchen, zo luidt een bekend gezegde. En daar is geen woord Frans bij. In de keuken is het hard werken, ook bij 33 Good Food. Je moet scherp zijn als een samoeraizwaard, hittebestendig als een Formule 1-overall en stressbestendig als een Hawaiiaanse singer-songwriter op sabbatical. In een restaurantkeuken kom je niet voor je rust. Toch vinden we het belangrijk dat onze koks voldoende rust en tijd voor ontspanning hebben. Dat is voor iedereen beter. Daarom gunnen we onze koks een vierdaagse werkweek. Aangezien een week zeven dagen heeft, betekent dat dat je drie dagen vrij bent, waaronder sowieso één dag in het weekend (vrijdag, zaterdag of zondag). Neem maar van ons aan: daar zijn genoeg overheidsmedewerkers jaloers op! 

Uitgekookt genoeg voor deze baan? 

 Kom dan maar eens langs bij 33 Good Food, want we vertellen je maar wát graag alles wat je wilt weten. Mail je motivatie naar info@33goodfood.nl en je hoort gegarandeerd snel van ons.